In Memoriam: Ellen Wonder

Na vijf jaar moedige strijd is Ellen Wonder, oprichtster van Handig Communicatie, op 16 december jl. overleden. Ellen stond bijna 10 jaar geleden aan de wieg van Handig Communicatie en was tot het laatste moment intens betrokken bij haar geliefde onderneming. Met een zwaar hart en veel verdriet nemen we afscheid van Ellen, waarbij we vol bewondering terugkijken naar haar vecht- & levenslust en de wil om het maximale uit uit iedere dag te halen. Ellen was betrokken bij iedereen om haar heen, wat niet veranderde tijdens haar ziekbed: de aandacht en liefde voor haar echtgenoot, familie, vrienden en dieren bleven op ieder moment aanwezig en voelbaar.

Ellen’s spirit leeft voort. In ons allemaal. Haar motto was ‘Celebrate Life’. Dus we denken vooral aan haar leven en wat ze daarin voor ons betekend heeft.

In de rouwkaart vind je informatie omtrent de afscheidsbijeenkomst en de mogelijkheden om je medeleven te delen.  In het condoleanceregister van www.silentis.nl kan je online een bericht achterlaten.