Onder invloed van toenemende terroristische dreiging en technologische ontwikkelingen als het Internet of Things, Drones, Bigdata en Cybersecurity zijn de huidige veiligheidsvraagstukken bij bedrijven en overheden sterk aan verandering onderhevig. Om voorop te blijven lanceert RAI Amsterdam een nieuw Security platform: Amsterdam Security.

Genomineerd voor de Gouden Giraffe 2017!

Amsterdam Security teaser movie

RAI Amsterdam vroeg Handig Communicatie om dit nieuwe concept te positioneren en lanceren. Met het complete Amsterdam Security team is in een 23plusone workshop gezamenlijk de positionering neergezet. Om het nieuwe concept kracht bij te zetten is een teaser movie gemaakt.

AmsSec_trinity

Om in alle security vragen te voorzien bestaat dit platform uit drie verschillende evenementen: de Amsterdam Security Conference (voorheen SSA Security Conference), de Amsterdam Security Expo (voorheen SSA Safety &Security Amsterdam) en de compleet nieuwe en internationaal georiƫnteerde Amsterdam Security Convention. Handig Communicatie verzorgt alle communicatie voor deze drie events.