23plusone Licensed Friends

Handig Communicatie is een 23plusone Licensed Friend. Dat houdt in dat we onderdeel zijn van een internationaal netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag. Alle Licensed Friends zijn getrainde en gecertificeerde gebruikers van 23plusone: een universele en gevoelsmatige taal die mensen verbindt en zodoende zinvolle business creëert.

Afhankelijk van klant en projectbehoefte vullen we onze expertise aan, vanuit ons professionele netwerk met designers, communicatie strategen, coaches, organisatie deskundigen, innovators, project managers en rekenmeesters. Alle Licensed Friends op een rij:

WereldVan

De WereldVan

In DeWereldvan.company staat koken & eten met een boodschap centraal! Laat de kernwaarden van uw organisatie door medewerkers vertalen in heerlijke gerechten. Of deel uw nieuwe visie & strategie tijdens een culinaire én inhoudelijke bijeenkomst met al uw relaties. Of laat de ingrediënten voor u spreken door uw medewerkers mee te nemen in een creatief doe je merk proces. Wij koken met kernwaarden!

Brand Station

Bennet

Bennett is an advertising agency in Trondheim, Norway. Our goal is to drive business results for our customers. Therefore we believe that creativity must always follow strategy.

Bennett is the oldest advertising agency of Norway.

 

Brand Station

Brave Brands

Gebruik je eigen kracht in plaats van de zwaktes van de klant. Ricardo helpt je te ontdekken wat je bedrijf écht bijzonder maakt. Als je voor je identiteit durft te staan, dan komen de juiste klanten naar je toe. Om dat te bereiken bouwen we samen aan een merk, dat past als een jas.

Brand Station

BR-ND

BR-ND is an Amsterdam-based boutique firm specialised in emotive branding. We support teams and organisations with branding strategies. Such strategies foremost aim at connecting people emotionally and by doing so they promote positive behavior leading to success.

Brand Station

Essenstam Strategie & Denkwerk

Onder de vlag ‘Strategie & Denkwerk’ is Robert Essenstam actief als zelfstandig merk- en communicatiestrateeg. Dat doet hij als freelancer voor adviesbureaus op het gebied van reclame, design activatie en evenementen. En hij adviseert ondernemingen en non-profit organisaties hoe ze hun merk aantrekkelijker en (commercieel) sterker kunnen maken.

MerkNL

MerkNL

We geloven in emotive branding: niet alleen het hoofd, maar ook het hart veroveren van je klant… maar ook je medewerker! Igor helpt organisaties met hun communicatie, met hun merken om ze zo te versterken dat ook zij relevant zijn en blijven voor de doelgroepen die er toe doen, maar ook andersom!

Brand Station

Plan2Design

Plan2Design brengt de identiteit van organisaties in kaart aan de hand van onderzoek. Onderzoek naar de emotionele drijfveren achter de organisatie. Door het bedrijf op deze wijze in beeld te brengen kunnen er keuzes worden gemaakt voor de toekomst. Intern voor strategie en innovatie. Extern voor het creëren van een duidelijk en relevant verhaal, dat overeenstemt met wie je bent.

Totta

Totta Brand Lab

Onderzoek is dus meer dan alleen vragen stellen. Voor Totta is onderzoek een onderdeel van marketing: De dialoog aangaan, loyaliteit creeeren, betrokkenheid vergroten. klantwaarde verhogen, churn terugdringen, efficiency verbeteren, fouten voorkomen en merken versterken. Met onze onderzoeksproducten kan je activiteiten zelf doen, samen met Totta doen of helemaal door Totta laten uitvoeren.

Jacobs&Kars

Jacobs&Kars

Jacobs&Kars zijn  adviseurs die bij voorkeur meedenken met mensen in complexe omstandigheden. Meedenken door inzicht te creëren in processen die relevante toepassing vinden in het vinden van oplossingen.

MerkNL

Alpha Rainbow

AlphaRainbow heeft als missie om anderen succesvoller te maken in marktgericht ondernemen. Wij vinden het inspirerend om anderen te laten groeien in welke zin dan ook. Een stagiaire die na 5 maanden een kop groter is geworden maakt ons blij, maar ook een onderneemster die door structuur meer rust en plezier heeft gekregen in haar werk.

Odysea

Odysea

If you can tell it, you can sell it …
Ademloos zitten luisteren naar spannende verhalen, vergeten waar je bent, de omgeving is niet meer daar waar je binnenkwam, maar waar het verhaal je mee naar toe heeft genomen. Emotie, passie, navoelbaar en meeslepend aanwezig, angst en opwinding. Zomaar een handvol associaties, wanneer je denkt aan verhalen, die je hoorde als kind. En die je tot de dag van vandaag kunt herinneren.

Brand Station

the Brand Station

The Brand Station is a boutique firm specialized in emotive branding. We are dedicated to creating meaningful relations between brands and people. Together with our clients we create brands by matching business rationale with people’s personal relevance and emotional importance.