Onze nieuwe klant Top Employers Institute certificeert wereldwijd uitmuntendheid in de voorwaarden die werkgevers creƫren voor hun medewerkers. Human Resources is een onderwerp waar enorm veel over te vertellen valt.

Voor Top Employers Institute heeft Handig Communicatie eind 2014 dan ook een geheel nieuwe contentmarketingstrategie ontwikkeld. De strategie voor 2015 omvat zes verschillende multimediale contentcampagnes, allemaal rondom een actueel HR-thema.
De contentstrategie heeft als doel year round meer traffic naar de website te genereren en vanuit de content meer leads aan te dragen richting de salesafdeling.

Ook bij de uitvoering van deze campagnes zijn we in 2015 nauw betrokken. Naast het projectmanagement voor de optimale indeling van website en webshop, zorgt Handig Communicatie voor de briefing en afstemming van de verschillende themarapporten. Ook de vertaling van de content naar verschillende kanalen zoals de website, e-mailnieuwsbrieven en social media namen we voor onze rekening.

www.top-employers.com