De eerdere samenwerking met Rotterdam Ahoy met de acquisitiegerelateerde werkzaamheden voor vakbeurs Safety&Health@Work kreeg een vervolg. Handig Communicatie was verantwoordelijk voor de bezoekerscampagne van Safety&Health@Work, 5 & 6 april 2016 in Rotterdam Ahoy. Safety&Health@Work werd voor de eerste keer georganiseerd door Rotterdam Ahoy.

Beursjournaal

Nieuwe opzet werkt
De nieuwe opzet van de vakbeurs is zowel bezoekers als de deelnemers goed bevallen, zo blijkt uit de cijfers en beoordelingen die organisator Rotterdam Ahoy heeft ontvangen. In twee dagen bezochten ruim 3.072 veiligheidsprofessionals hét platform voor veilig, gezond en verantwoord werken, waarmee sprake is van groei. De volgende editie van Safety&Health@Work vindt plaats op 10 en 11 april 2018.

Visitekaartje van de branche
Dat Safety&Health@Work door bezoekers benoemd is als “visitekaartje van de branche” is erg positief. Ook de exposanten waren in hun reacties zeer te spreken over de beurs. Exposant Tranemo Workwear: “We hebben veel veiligheidskundigen ontmoet en zijn tevreden over de huidige opzet. Safety&Health@Work verdient het om in de volgende editie nog verder uit te groeien.” Veel bezoekers benoemden de vele mogelijkheden om zelf zaken uit te testen als een welkome toevoeging.

SAHW1

SAHW3