VIV Asia blijft heel Azië veroveren en ook bij de recordbrekende editie van 2015 was Handig Communicatie er bij. Wij verzorgden wederom de promotie van de Nederlandse bedrijven, regisseerden VIV Asia The Movie en leverden de input voor de show review.

Over VIV Asia
VIV Asia is de internationale vakbeurs voor professionals in dierproductie en verwerking van vlees, eieren, vis en melk. De beurs beslaat de hele keten van voedsel tot eindproduct, met als doel om deze wereldwijd op een hoger plan te brengen. De beurs trok ruim 38.422 bezoekers uit 124 landen.

Digital-Review-VIV-Asia
VIV Asia 2015 Show Review
In de Show Review komt alles samen: facts en figures, tekst en vooral veel beeld! De Review geeft een fraaie impressie van de beurs. Het was een staaltje plezierige en succesvolle samenwerking tussen het VIV Team, het VNU Exhibitions Asia Pacific Team ter plaatse en Handig Communicatie! Bekijk de review hier.


VIV Asia 2015 The Movie
Tijdens de beurs produceerden we een beursfilm, een sfeerimpressie afgewisseld met interviews met deelnemers en bezoekers. Een hele bijzondere week, helemaal door de vernieuwde samenwerking met het Thaise communicatieteam van VNU Exhibitions Asia Pacific en hun toeleveranciers: een compleet team van cameramensen en fotografen!

Holland@VIV Asia 2015 promo
We zetten de samenwerking voort met de Landbouwattaché van Nederlandse Ambassade in Hanoi/Bangkok, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken. VIV Asia behoorde tot de geselecteerde lijst van vakbeurzen waarop de Topsector Agri-Food zich presenteerde met een Holland Paviljoen. Wij ontwikkelden een Holland@VIV Asia 2015 Promo, met inhoudelijk nieuws over o.a. de Topsector, services van de Ambassade, de beurs en alle Nederlandse deelnemers, die na meerdere edities VIV voor ons allemaal bekend zijn.