Meet Alice

De goedlachse Alice Muurlink heeft gewerkt als accountmanager voor reclamebureau FCB. Daar had zij een uitgebreid klantportfolio in zowel B2C als B2B, met klanten als Beiersdorf, HP, SC Johnson en Weight Watchers. Bij VNU Exhibitions Europe was zij ruim 7 jaar campagnemanager voor grootschalige consumentenbeurzen en Trade Mart Utrecht. Zij was verantwoordelijk voor de gehele bezoekerspromotie met een zware focus op online marketing. Alice haalt haar kick uit haar werk door succesvolle partner- en sponsorships te sluiten. Alice houdt van puur leven, mooie momenten met haar familie en vrienden, eerlijk eten en op onderzoek gaan naar wat het leven te bieden heeft.

Meet Janneke

Janneke is uitgever van de kinderreisgidsen onder de merknaam Kids Kompas. Naast het schrijven en uitgeven van kinderreisgidsen is zij gespecialiseerd in PR. Janneke schakelt supersnel als het gaat om het schrijven van persberichten en mediawoordvoering. Ze is een meester in het zich snel eigen maken van content van klanten en branches. Of het nu telefonisch, schriftelijk of op de beursvloer is: haar open en spontane manier van interviewen leidt tot prachtige artikelen. Op internationaal niveau werkte ze aan o.a. de promotie van de European Inventor Award, voor het Europees Octrooibureau. Janneke is getrouwd en heeft een druk gezin met 3 stoere jongens. Zij zijn haar lust en haar leven!

Meet Esther

Creativiteit zit Esther in het bloed. Met haar jarenlange ervaring in vormgeving is Esther inmiddels een conceptuele allrounder. Zij wordt nog dagelijks blij van het maken van mooie eindproducten samen met haar opdrachtgevers, die in allerlei branches actief zijn. Werken onder druk is Esther niet vreemd. Ze gaat snel aan de slag met briefings, ze houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken en is erg betrokken bij de diverse projecten. In haar vrije tijd gaat Esther graag met haar gezin en vriendinnen op stap. Ook houdt ze enorm van koken en daarbij gebruikt ze veel groenten en kruiden uit eigen tuin. Haar creativiteit gebruikt ze graag op de basisschool waar ze regelmatig workshops organiseert.

Meet Inge

Inge Moons is een creatieve online marcom consultant, PR & relatiemanager met een ondernemende en creatieve geest. Ze heeft in januari 2016 de post-HBO studie online marketing communicatie met succes afgerond.  D.m.v. de juiste dosis gezond verstand en een goed commercieel inzicht ontwikkelt ze B2B campagnes voor new business development. Haar specialiteiten zijn een cocktail van online communicatie, PR, campagne management, content management, eventorganisatie en interne communicatie. Eveneens heeft ze reeds zes grote events georganiseerd in Brussel voor de jaarlijkse Top Employers award uitreiking. Inge heeft veel kennis binnen de HR wereld en beschikt over een groot zakelijk netwerk in België.

Meet Christel

Picture this…Christel heeft ruime ervaring in de fotografie en reclame en is daarmee veelzijdig als het gaat om het fotograferen van beurzen, evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten. Ook voor nieuwe foto’s van bedrijfspanden, producten en medewerkers maakt ze pakkende plaatjes. Met haar professionele, mobiele fotostudio rijdt ze heel Nederland door om op locatie te fotograferen. Erg handig voor groepen medewerkers en indien opdrachtgevers het logistieke gedeelte graag overlaten aan de fotograaf.  Kli(n)kt goed!?

Meet Vivian

Schrijven zit Vivian in het bloed. Zij krijgt een kick als ze mensen kan raken met haar woorden. Het is dan ook geen toeval dat ze Content Marketing heeft gekozen als haar specialiteit op marketingvlak. Zowel strategie als uitvoer zijn bij haar in veilige handen. Vivian is gezond kritisch en heeft oog voor detail. In haar vrije tijd rijdt Vivian graag op haar motor en maakt ze samen met haar man mooie tochten door Europa. Haar andere grote passie, Argentijnse tango, zorgt ervoor dat ze inmiddels al een aantal jaren met veel overgave regelmatig op de dansvloer te vinden is.

Meet Lucille

Lucille heeft jarenlange ervaring in (internationale) consultancy in marketing, communicatie, PR en innovatie. Dit heeft zij gedaan voor grote en kleine organisaties, zowel profit als non-profit. Lucille heeft een passie voor duurzaamheid. Hoe kunnen we organisaties en consumenten bewegen tot duurzamer gedrag, waar we op de langere termijn allemaal beter van worden? Organisaties moeten innoveren om op de langere termijn succesvol te blijven. Lucille werkt graag met klanten aan oplossingen die duurzaam en ook commercieel aantrekkelijk zijn. Lucille werkt o.a. aan projecten binnen het partnership van Handig met het internationale PR bureau Shepard Fox Communications.